Stim ca majoritatea inrameaza fotografii sau tablouri, dar ar trebui sa ducem inramarea la un nou nivel.

Inca ai prin casa obiecte sau accesorii din ziua nuntii? Stii ca nu le vei putea purta la un alt eveniment, dar totusi sunt speciale pentru tine si le pastrezi ca amintire.

Buchetul de mireasa, pantofii, jartiera, papionul mirelui, chiar si invitatia, pot fi pastrate elegant inramate. Pe langa aceste accesorii se poate inrama si o pagina din calendar, in care data nuntii sa fie incercuita.

Iti amintesti cu drag botezul copilului tau? Parca nu iti vine sa renunti la hainutele de la botez, dar totusi le pastezi ascunse in dulap?

Pune-le in rama!!!! Asa poti avea un obiect de decor inedit si cu o importanta aparte pentru tine, hainutele de botez pastrate la loc de cinste, intr-o rama. Pe langa tinuta de la botez a copilului, mai poti adauga in rama amprenta palmei sau talpii copilului, se gasesc kit-uri special create pentru realizarea acestora.

Esti mandru de picturile/desenele copilului tau? Alege o rama potrivita si pune lucrarea pe perete. Poti adauga in rama si o poza cu copilul tau de la varsta pe care o avea la realizarea desenului. De asemenea o alta idee de decor pentru camera copilului ar fi puzzle-ul sau preferat intr-o rama asortata.

Pentru a-ti aminti mereu de ziua albsolvirii inrameaza toca impreuna cu poze de la aceasta zi importanta.

Poti face o rama in care sa pastrezi zgarda animalului de companie impreuna cu o fotografie a acestuia.

Fa-ti o rama pentru notite personalizata. Inrameaza o imagine de fundal pe placul tau. Sticla folosita la inramare va fi pe post de “tabla”. Foloseste markere pentru special pentru tabla pentru a nota diverse lucruri, pe care ulterior le poti sterge pentru a adauga altele noi.

Ai un cantaret/formatie preferat/a? Poti pastra autograful si biletul de la concert intr-o rama frumoasa pozitionata in camera ta, poate chiar si o poza cu cantaretul/formatia, daca ai reusit sa faci vreuna