ACCESORII ȘI APARATURI PENTRU ATELIERE DE ÎNRĂMAT

1. Capse originale A+ ITALIA, 7mm – 4.000 buc/cutie 75 lei

2. Capse originale A+ ITALIA, 10mm – 3.000 buc/cutie 60 lei

3. Capse originale A+ ITALIA, 12mm – 3.000 buc/cutie 65 lei

4. Capse originale A+ ITALIA, 15mm – 2.000 buc/cutie 45 lei

Capse speciale din oțel ” A + ” au fost realizate cu scopul de a îmbunătăți calitatea îmbinării. Designul special permite îmbinări perfect stabile.

A44-P

A44-P a fost proiectat pentru ușurință în utilizare și este deosebit de potrivit pentru asamblarea cadrelor de ramă medii și mai mari. Poate îmbina toate tipurile de rame cu precizie folosind capse V speciale din oțel A+, care sunt fabricate în mai multe dimensiuni diferite. Prevăzută cu un suport de podea basculant, mașina poate fi acționată din față sau din spate.

Are o pedală cu o singură treaptă care activează clema orizontală. După ce operatorul setează cele două opritoare mecanice, o pârghie manuală în două trepte este apoi utilizată pentru a poziționa clema verticală și capul cuiului pentru a antrena sau a stivui pene oriunde de-a lungul îmbinării cadrului. Aceste mașini sunt echipate cu un ghidaj de cuie foarte puternic, care asigură o funcționare fără probleme timp de mulți ani.

A5-MemoTS

Această mașină a fost proiectată pentru montajul de producție care necesită asamblare de mare viteză și are schimbări frecvente.

Tehnologia sa este „de ultimă generație” și vă permite să stocați o cantitate aproape nesfârșită de programe. Programele pot fi introduse de către operator sau descărcate de pe un PC.

După stocarea acestor informații, operatorul poate selecta cadrul care urmează să fie produs prin intermediul ecranului tactil sau prin scanarea cu cititorul de coduri de bare opțional.

Mașina se va regla automat și producția poate reporni imediat.

Capsele V pot fi antrenate sau stivuite în până la 14 poziții pe colț. Este o mașină foarte rapidă și fiabilă.

Poate fi folosit pentru a asambla toate tipurile de lemn, plastic și MDF.

Este capabil să îmbine fiecare tip de turnare, folosind capsele noastre speciale din oțel A+, care sunt fabricate în mai multe dimensiuni.

Dispozitivele de prindere orizontale, verticale și de gard asigură o strângere foarte precisă a ramelor.

Un driver cu pană robust asigură o funcționare fără probleme.

Circular tăiat rame cu două lame acționate simultan – T2400

Fierăstrău cu lame duble concepute pentru a tăia cu precizie matrițe, pentru aplicații de prelucrare a lemnului, cum ar fi rame de tablouri, ferestre, uși și componente de mobilier.

 

Este un ferăstrău pentru sarcini grele, construit pentru a rezista mulți ani într-un mediu de producție ridicată.

Mașina are un sistem unic de control pneumatic care suportă în totalitate greutatea ansamblului de tăiere, permițând o cursă în jos foarte lină, tăieri precise și o întoarcere rapidă.

Aceste ferăstraie utilizează tehnologia de cădere verticală care a fost dezvoltată de-a lungul multor ani în producție, care reduce deșeurile, având o deformare de până la 1,6 mm (1/16”).

În timpul procesului de tăiere, matrița nu se poate mișca, deoarece este ținută ferm de bancul de lucru prin patru cleme pneumatice, asigurând tăieturi de înaltă calitate de fiecare dată.

A1-M-XL

Este o mașină mecanică completă de asamblare a cadrului de ramă, acționată cu piciorul, în special potrivită pentru producția manuală mică sau de hobby, capabilă să prelucreze baghete de dimensiuni mari.

Ușurința de utilizare și rezistența de construcție îi permit să îmbine toate tipurile de muluri cu precizie, folosind capsele noastre în V – speciale din oțel A+ de mai multe dimensiuni, care pot fi, de asemenea, introduse una peste alta.

Această mașină este echipată cu un ghidaj de capse V foarte puternic, care oferă o funcționare fără probleme timp de mulți ani. De asemenea, este echipat cu un suport de podea.

Contactați-ne pentru oferta de preț

Aveti nevoie de rame ? La noi cu siguranta gasiti ceea ce cautati! Sunați-ne la telefon 0745 874 333 sau completați formularul de mai jos pentru a solicita oferta de preț.

  PRENUME *
  NUME *
  ADRESA EMAIL *
  TELEFON

  CODUL(CODURILE) DE PRODUS

  INDICATI CANTITATEA IN METRI LINIAR PENTRU FIECARE PRODUS IN PARTE